Produse pentru pulbere cu proteine (4)

Cazeină și Cazeinati - Cazeină Acidă și seria Emulac®

Cazeină și Cazeinati - Cazeină Acidă și seria Emulac®

Pe baza laptelui degresat, MEGGLE produce Cazeină Acidă și Cazeinat pentru diverse aplicații în industria alimentară. Precipitația cazeinei este cauzată de acidificarea controlată a laptelui degresat pur, pasteurizat. Într-un proces continuu și igienic, brânza este spălată, uscată și cernută/măcinată pentru a obține o dimensiune standardizată a particulelor. Cazeinatele sunt fracții de cazeină convertite și dizolvate. Prin neutralizarea cazeinei acide cu soluții alcaline, urmată de extrudare, se produce cazeinatul. Caracteristici și beneficii: - Potrivit pentru o gamă largă de aplicații - Stabil la căldură - Proprietăți emulsionante puternice - Solubilitate foarte bună - Îmbunătățirea texturii - Proteină de înaltă calitate nutrițională - Solubil în utilizarea soluției alcaline - Cazeina acidă este utilizabilă pentru producția de cazeinat
Compuși proteici - seria MTM®

Compuși proteici - seria MTM®

Gama MTM de la MEGGLE oferă compuși proteici de înaltă calitate pentru utilizarea funcțională în produsele lactate ca stabilizatori sau pentru îmbogățirea nutritivă cu proteine. Pe lângă know-how-ul nostru pentru utilizarea eficientă, oferim un nivel ridicat de orientare către client și produse personalizate. Caracteristici și beneficii: Creșterea vâscozității Prevenirea sinerezei Proprietăți bune de legare a apei Textură fină Gust cremos Suprafață lucioasă și mătăsoasă Stabilitate îmbunătățită la stocare Ușor de utilizat
Concentrat de Proteină din Zer - Seria Globulal®

Concentrat de Proteină din Zer - Seria Globulal®

Pe lângă o sursă de proteină de înaltă calitate nutrițională, WPC-ul nostru oferă, de asemenea, o funcționalitate deosebită. Prin ultrafiltrarea proteinelor din zer și uscare prin pulverizare, se produce concentratul nostru de proteină din zer, numit GLOBULAL. Gama noastră include WPC 70, precum și WPC 80 în diferite variante. Caracteristici și Beneficii: - Preparat din lapte - Sursă de proteină de mare valoare - Versiune cu gelificare ridicată disponibilă - Profil excelent de aminoacizi - Fără glicomacropeptid - Formarea structurii în timpul încălzirii - Capacitate crescută de legare a apei și durată de valabilitate prelungită - Creșterea proprietăților de îngroșare în deserturi, dressinguri și sosuri - Înlocuirea ouălor în produsele de panificație